5 tegn på at det tredje øyet ditt begynner å åpne seg

Først av alt, hva er det tredje øyet?
Når jeg snakker om det tredje øyet refererer jeg, kort fortalt, til pannechakraet ditt. Også kalt det indre øyet, eller pinealkjertlen. Denne delen av deg har siden oldtidens Egypt vært kjent som der sjelen din holder til i kroppen. Du har kanskje hørt en klarsynt eller intuitiv si de ser et eller annet som du kanskje ikke ser, i de fleste tilfeller handler ikke dette om at vi ser fysisk, men at vi ser via det tredje øyet. Når vi utvikler intuisjonen vår, åpner vi opp det tredje øyet og da er det vanlig at vi kjenner symptomer på dette i flere aspekter av livet. Dette er 5 av de:

1. Forsterkede sanser - klarsynthet
Du begynner å sanse ting du kanskje ikke la merke til før. Dette fører til at du tenker dypere, og du innser at det du kan se og føle på bare er en fraksjon av det som eksisterer. Du begynner også å kjenne andre folks følelser, og dette kan ofte oppleves som vanskelig da de fleste mennesker du møter til en hver tid opplever mye i følelseslivet sitt.
2.  Synkroniseringer
Du begynner å legge merke synkroniseringer, bli kjent med loven om tiltrekning. Du begynner å se at mennesker og situasjoner du møter på din vei innehar et felles tema. Jo lengre du kommer på reisen med å åpne det tredje øyet jo fortere skjer synkroniseringene. Plutselig skal det ingenting til før du manifisterer fantastiske ting, og på samme måte skal det lite til før du manifisterer motsatsen.
3. Stiller spørsmåltegn ved alt.
Du begynner å stille spørsmålstegn ved alt du noensinne har tenkt og lært. Du begynner å se at virkeligheten slik du kjente den ikke eksisterer, og åpner opp for nye paradigmer, nye erfaringer og nye måter å tenke på.

4. mer opptatt av helse enn før.
Du begynner å få et annet syn på helse enn det du hittil har hatt. du begynner å tilegne deg en tankegang som handler om å spise for å leve, ikke å leve for å spise.Ikke fordi du plutselig tvinger deg til det, men fordi du på en naturlig måte begynner å lengte etter renere og grønnere mat.

5.Du opplever ulike “oppstignings symptomer”.
Ascension symptoms på engelsk. Dette betyr at du begynner å innta en høyere frekvens enn den du tidligere har hatt, det betyr at man kan oppleve noen symptomer som kan være plagsomme eller annerledes. Disse symptomene er hodepine, ringing i ørene, slitenhet, engstelse og angst-symptomer (spesielt om du har slitt med dette tidligere) og at du lettere blir overstimulert og har behov for mer alene-tid enn før.

Kommentarer