Hvordan manifestere i 4 steg

Etter å ha fått ganske mange spørsmål om manifestering så hadde jeg på fredag en livesending der jeg snakket om akkurat dette. Om du synes dette er spennende og vil lære enda mer er du velkommen til å bli med i facebook gruppen min her.

Når vi snakker om manifestering så må vi først snakke litt om loven om tiltrekning. Som jeg har
skrevet om så mange ganger før så er dette den største loven i universet. Veldig kort forklart så
styrer denne loven alt du mottar, alt fra situasjoner, følelser og ting, og alt derimellom. Alt du er en match til er det du mottar. Det betyr videre at når vi ønsker å manifestere noe, så er vi nødt til å gjøre dette med hele oss. Det betyr med hele vår sjel, våre ønsker, tanker og ånd. Alle deler av oss er nødt til å stå på linje med vår intensjon for å motta det vil ønsker oss. Det er når vi kommer hit at vi kan begynne å bevisst bruke loven om tiltrekning til å motta alt du ønsker deg. Og som vanlig er jeg opptatt av konkrete tips og jordet informasjon. Min intensjon er å gi deg konkrete tips så du steg-for-steg kan begynne å leke med denne prosessen.

Og allerede her kommer første tips: Ikke ta det for høytidelig, lek med prosessen. Det er da du vil få mest ut av den! Det er sånn at du kan manifestere alt du måtte ønske deg. Men som jeg nevnte over så kan du bare manifestere det du kan stille hele deg selv bak. Og det er derfor du f.eks ikke kan ønske deg 1 million kroner bare fordi du vil. Rett og slett fordi du ikke vil tro på det. På mange måter er det litt som Neverland. Du må tro for at det skal fungere. Om du tror du kan fly, så kan du også det. Derfor er denne prosessen på mange måter en guide for deg til å steg for steg lære deg å tro mer og mer på deg selv og dine evner til å forandre hele ditt univers.

Så la oss starte på steg 1 i denne prosessen: Hva vil du manifestere?

På mange måter begynner prosessen her og slutter når ønsket ditt har blitt fysisk. Når vi nå skal starte denne prosessen sammen er det viktig å starte i det små med helt konkrete ønsker. Som jeg nevnte i tipset over er det viktig å ha det litt gøy med denne prosessen, og ikke la andre ødelegge den.

Dette er viktig å tenke på når du skal finne ut hva du ønsker å manifester:
  • Vær konkret, ( spesielt er dette viktig i starten) og hold deg unna ønsker som “ jeg vil ha et godt liv” eller “jeg vil være mer positivt”. Disse ønskene er vel og bra, men problemet med disse ønskene i denne delen av prosessen er at det er vanskelig å få noen håndfaste bevis på at det skjedde. Og det er akkurat det du kommer til å ha behov for i starten.
  • Konkrete ønsker kan være at en viss person (navngitt av deg) ringer meg innen fredag kveld eller at du i løpet av uka skal ha x antall kroner inn på kontoen som du ikke hadde regnet med. Og viktigst av alt, ikke be om mer enn du akkurat nå halvveis klarer å tro på!
  • Vern om ønsket ditt som om det var et lite barn! Med dette mener jeg at dersom du har noen rundt deg som synes dette bare er tull osv, så er ikke dette tiden for å fortelle de om dette ønsket. Dette er fordi du akkurat nå er for sårbar slik at hver minste lille kommentar eller ironi på dette temaet vil gjøre så du blokkerer deg selv og det du prøver å få til.
  • Si ønsket høyt for deg selv, eller skriv det gjerne ned. Av erfaring hjelper dette i starten for å få ønsket ut av deg selv og inn i universet.

Og husk, jeg forstår veldig godt skepsisen for at du kan forandre livet ditt og ønske deg hva du vil. Men jeg vet av erfaring at dette er mulig. Jeg har gått hele denne prosessen jeg vil dele med deg, og jeg lover deg at det er mye lettere enn du tror, men det er en prosess der hele deg må være involvert for å få det til.

La oss hoppe til steg nr. 2, og akkurat som når vi snakker om å utvikle intuisjonen må vi her snakke om følelser, følelser og atter følelser! Husk at denne prosessen fungerer, og jobber i bakgrunn, uansett
om du gjør denne prosessen eller ikke. Men om du ønsker å være med aktivt å skape, så er dette steg nr 2!
Ofte når vi hører om manifestering så snakker man om visualisering, men det man kanskje har lett for å glemme er følelsene. Om du husker i steg 1 så snakket jeg om viktigheten av å ha hele deg bak ønskene dine, og dette er umulig om ikke følelsene også er med på laget. La oss ta et helt enkelt eksempel. Du er lei av å ikke ha det noe bra, så NÅ skal du manifestere noe positivt. Kanskje du innen uken er slutt vil ha 500 kr inn på kontoen din fra uforutsett hold. Du venter til uken er slutt, men ingenting skjer. En veldig vanlig grunn til dette er at følelsene dine ikke er med. For eksempel, hvordan tanker har du i forhold til penger? Har du noen økonomi-blokker du må se nærmere på? Kanskje du til og med har noen blokkeringer i forhold til det å ha det bra? Du ser kanskje her hvordan du egentlig får det du ber om, du fikk ikke 500 kr fordi du kanskje innerst inne mener at penger ikke vokser på trær, eller at du ikke fortjener det?

Så derfor, når vi begynner denne prosessen er det viktig å bli kjent med følelsene dine først. Det er en holistisk prosess! Som jeg har skrevet om før så er det langt vanligere enn du tror at mange ikke en gang har kontakt med følelsene sine, kanskje de til og med mener de ikke har følelser. Dersom det gjelder for deg, så er det her du må begynne. Når det er sagt er det ekstremt mange metoder å starte med her, alt ettersom hvor du er på din reise og hva du trenger. En god metode er å rett og slett begynne å legge merke til hvordan du føler deg. Sett på en alarm f.eks 2 ganger om dagen. Når alarmen går av lukker du øynene og kjenner etter i kroppen. Hva skjer i deg ?

Så, tilbake til prosessen. Det vi egentlig gjør når vi jobber med følelsene våre er at vi kobler oss til
hjertet. Og det er her hele nøkkelen til denne prosessen er. Egentlig nøkkelen til alt vi gjør, spør du meg! Det er følelsene våre, og derfor hjertet, som utgjør din frekvens. Med andre ord, når vi snakker om å være match til ting, eller at vi tiltrekker oss det vil ber om, så er det direkte følelsene som bestemmer dette. Dette er grunnen til at jeg gang på gang snakker om det med å slutte “å være positiv”. Vi kan aldri lure oss til å være positiv i følelsene, vi må VÆRE det. Du får det DU er, ikke hva du later som du er!

Nå har vi kommet til steg nr. 3 i denne manifesteringsprosessen. Vi har hittil vært veldig nede på jorden og snakket om følelser og det å være tilstede i de. Nå skal vi ta noen steg ut i det litt mer
svevende. Vi skal snakke om visualisering og meditasjon. Om du allerede er god på dette er det supert, og om du føler at dette er litt vanskelig og kanskje fremmed, så skal jeg prøve å vise deg hva jeg mener med dette.

En viktig del av manifestering er å leve som om ønsket ditt allerede er innfridd. Du har allerede drømmelivet, eller du har allerede akkurat det du ønsket deg. Det er dette som viser universet at du er klar for å motta det du ønsker å motta. Jeg vet dette kanskje kan høres litt rart og svevende ut. Men måten du kan gjøre dette på er å visualisere, altså å se for deg, akkurat det du ønsket deg. Etter min mening er den letteste måten å gjøre dette på å meditere. Så om du allerede mediterer, og vet hva dette innebærer for deg, så vet du nå hva du skal gjøre! Dersom du enten ikke enda mediterer, eller er litt rusten på feltet, så har jeg lyst til å kort gå igjennom en veldig enkel måte å gjøre dette på.

Sitt, eller ligg, så du er komfortabel og kan begynne å slappe av. Pust inn med nesen mens du teller til 4, og ut av munn mens du rolig teller til 3. Gjør dette til du føler du har klart å slappe av og lande. Mens du er her kan det være en god ide å ta en tur innom kroppen, slik som i steg nr.2, og ta en liten sjekk på hvordan du føler deg. Når du føler du har lagt deg til rette kan du begynne selve prosessen:

Se for deg i ditt indre øye at fremtidige deg kommer inn i rommet. Hvordan ser du ut? Hvordan energi har du? Hva er annerledes i denne versjonen av deg?
Det er her du begynner å se for deg at det du ønsker deg allerede har skjedd for ditt fremtidige deg, og hva har dette hatt å si?

Det spiller ingen rolle her om det er stort eller lite det du har manfestert her. Uansett om du, som eksemplet i steg nr.2, akkurat har fått de 500 kr inn på konto, eller uansett hva du har sett for deg. Nå i meditasjon ser du AT det har funket.

For noen fungerer det veldig godt i dette steget å kun visualisere og ha dette “i hodet”, mens andre har behov for å gjøre det mer fysisk. Dersom dette gjelder deg kan det være nyttig å feks skrive om det du opplever, eller kanskje tegne.

Uansett hva du velger, og hva som passer for deg, så er det her viktig å gjenta dette gjerne mange ganger om dagen. På denne måten inntar du denne energien ofte og ønsket ditt vil fortere bli besvart.

I steg nr.4, skal vi tilbake til jorda igjen, og tilbake til handling!

Når vi snakker om manifestering snakker vi om hvordan du kan forme ditt liv til å bli akkurat det du
ønsker det skal bli. Selvsagt er det i den sammenheng uviktig om du fikk den 500-lappen på konto, men prosessen er nøyaktig den samme uansett om det er stort eller smått du ønsker å manifestere. Og i steg nr 4 skal vi ta hele prosessen noen skritt videre.

Grunnen til at du i dag er en match til alt som skjer deg er fordi du lever på samme måte, og føler de samme tingene, på nytt og på nytt. Og nettopp derfor er det så vanskelig for deg å komme ut av den loopen, og det er dette som er utgangspunkt i steg nr.4.

Vi er nødt til å fornye oss, og da holder det ikke å holde oss til steg nr.3 - visualisering, vi er nødt til å gjøre noe. Vi må hoppe i handling! Dette betyr at vi må utsette oss for ting vi er redd for, og vi må gjøre ting som skifter energien rundt deg slik at du kan forme det nye livet ditt!

Gjør noe hver eneste dag som du er litt redd for! Og dette er selvsagt relativt, og det er kjempe viktig at du tilpasser dette til deg. Noen av oss er der at det å gå ut av huset er skummelt, mens andre kan hoppe ut av fly uten å kjenne redsel. Kanskje du er redd for å snakke med folk, ta telefonen, være sosial, uansett hva.

Skriv en liste over ting du er redd for, men som du skulle ønske du turte å gjøre. Skriv den gjerne i rekkefølge fra minst skummelt og oppover.

Jeg synes dette steget er så ekstremt viktig fordi vi som spirituelle mennesker ofte kan være litt høyt oppe når det kommer til tanker og teknikker, og vi glemmer kanskje at vi må ha med hele oss på prosessen.

Når du fysisk forandrer livet ditt og hele tiden skyver på grensene dine i retning av ønskene dine så forandrer du livet ditt fortere og fortere. Med andre ord, du skaper og manifesterer drømmelivet!

Ikke glem å melde deg inn Facebookgruppen min her om du vil lære mer om spirituell utvikling! 

Se Facebookvideoen på dette temaet her:


Kommentarer