Manifestering del 2 - Følelser

Velkommen tilbake til denne manifesterings-serien! Om du ikke har vært med før, så er denne bloggen en del av en manifestering-serie. Del 1 kan du lese her.

I forrige uke snakket vi om hvordan vi starter hele prosessen med noe konkret vi ønsker oss. Og som jeg også nevnte sist så er det spesielt viktig når vi øver oss på hele prosessen at vi finner helt enkle konkrete ting for å virkelig se at vi får til.


I dag har vi kommet til steg nr. 2, og akkurat som når vi snakker om å utvikle intuisjonen må vi i dag snakke om følelser, følelser og atter følelser! Husk at denne prosessen fungerer, og jobber i bakgrunn, uansett om du gjør denne prosessen eller ikke. Men om du ønsker å være med aktivt å skape, så er dette steg nr 2!


Ofte når vi hører om manifestering så snakker man om visualisering, men det man kanskje har lett for
å glemme er følelsene. Om du husker i del 1 så snakket jeg om viktigheten av å ha hele deg bak ønskene dine, og dette er umulig om ikke følelsene også er med på laget. La oss ta et helt enkelt eksempel. Du er lei av å ikke ha det noe bra, så NÅ skal du manifestere noe positivt. Kanskje du innen uken er slutt vil ha 500 kr inn på kontoen din fra uforutsett hold. Du venter til uken er slutt, men ingenting skjer. En veldig vanlig grunn til dette er at følelsene dine ikke er med. For eksempel, hvordan tanker har du i forhold til penger? Har du noen økonomi-blokker du må se nærmere på? Kanskje du til og med har noen blokkeringer i forhold til det å ha det bra? Du ser kanskje her hvordan du egentlig får det du ber om, du fikk ikke 500 kr fordi du kanskje innerst inne mener at penger ikke vokser på trær, eller at du ikke fortjener det?


Så derfor, når vi begynner denne prosessen er det viktig å bli kjent med følelsene dine først. Det er en holistisk prosess! Som jeg har skrevet om så mange ganger før så er det langt vanligere enn du tror at mange ikke en gang har kontakt med følelsene sine, kanskje de til og med mener de ikke har følelser. Dersom det gjelder for deg, så er det her du må begynne. Når det er sagt er det ekstremt mange metoder å starte med her, alt ettersom hvor du er på din reise og hva du trenger. En god metode er å rett og slett begynne å legge merke til hvordan du føler deg. Sett på en alarm f.eks 2 ganger om dagen. Når alarmen går av lukker du øynene og kjenner etter i kroppen. Hva skjer i deg ?


Så, tilbake til prosessen. Det vi egentlig gjør når vi jobber med følelsene våre er at vi kobler oss til
hjertet. Og det er her hele nøkkelen til denne prosessen er. Egentlig nøkkelen til alt vi gjør, spør du meg! Det er følelsene våre, og derfor hjertet, som utgjør din frekvens. Med andre ord, når vi snakker om å være match til ting, eller at vi tiltrekker oss det vil ber om, så er det direkte følelsene som bestemmer dette. Dette er grunnen til at jeg gang på gang snakker om det med å slutte “å være positiv”. Vi kan aldri lure oss til å være positiv i følelsene, vi må VÆRE det. Du får det DU er, ikke hva du later som du er!


For å oppsummere:
Steg 1 i denne prosessen handlet om å si hva du ønsker deg. I steg 2 må du påse at det du ønsker deg virkelig er på linje med hvordan du føler deg. Og dersom det ikke er det er det her du må jobbe. La oss si at du har denne penge-blokkeringen som jeg snakket om i eksemplet over. Da er din jobb å finne ut av HVORFOR føler du det slik, og HVA kan du gjøre for å hjelpe deg selv over dette hinderet!


Vi må få kontakt med de store kraftige følelsene som takknemlighet, glede og jubel.

Det er nå den virkelige jobben begynner, gled deg! :)

Kommentarer