Manifestering del 3 - Visualisering

Nå har vi kommet til steg nr. 3 i denne manifesterings serien. Vi har hittil vært veldig nede på jorden og snakket om følelser og det å være tilstede i de. Nå skal vi ta noen steg ut i det litt mer svevende. Vi skal snakke om visualisering og meditasjon. Om du allerede er god på dette er det supert, og om du føler at dette er litt vanskelig og kanskje fremmed, så skal jeg prøve å vise deg hva jeg mener med dette.


En viktig del av manifestering er å leve som om ønsket ditt allerede er innfridd. Du har allerede
drømmelivet, eller du har allerede akkurat det du ønsket deg. Det er dette som viser universet at du er klar for å motta det du ønsker å motta. Jeg vet dette kanskje kan høres litt rart og svevende ut. Men måten du kan gjøre dette på er å visualisere, altså å se for deg, akkurat det du ønsket deg. Etter min mening er den letteste måten å gjøre dette på å meditere. Så om du allerede mediterer, og vet hva dette innebærer for deg, så vet du nå hva du skal gjøre! Dersom du enten ikke enda mediterer, eller er litt rusten på feltet, så har jeg lyst til å kort gå igjennom en veldig enkel måte å gjøre dette på.


Sitt, eller ligg, så du er komfortabel og kan begynne å slappe av. Pust inn med nesen mens du teller til 4, og ut av munn mens du rolig teller til 3. Gjør dette til du føler du har klart å slappe av og lande. Mens du er her kan det være en god ide å ta en tur innom kroppen, slik som i steg nr.2, og ta en liten sjekk på hvordan du føler deg. Når du føler du har lagt deg til rette kan du begynne selve prosessen:


  • Se for deg i ditt indre øye at fremtidige deg kommer inn i rommet. Hvordan ser du ut? Hvordan energi har du? Hva er annerledes i denne versjonen av deg?
  • Det er her du begynner å se for deg at det du ønsker deg allerede har skjedd for ditt fremtidige deg, og hva har dette hatt å si?
  • Det spiller ingen rolle her om det er stort eller lite det du har manfestert her. Uansett om du, som eksemplet i steg nr.2, akkurat har fått de 500 kr inn på konto, eller uansett hva du har sett for deg. Nå i meditasjon ser du AT det har funket.
  • For noen fungerer det veldig godt i dette steget å kun visualisere og ha dette “i hodet”, mens andre har behov for å gjøre det mer fysisk. Dersom dette gjelder deg kan det være nyttig å feks skrive om det du opplever, eller kanskje tegne.

Uansett hva du velger, og hva som passer for deg, så er det her viktig å gjenta dette gjerne mange ganger om dagen. På denne måten inntar du denne energien ofte og ønsket ditt vil fortere bli besvart.

Kommentarer