Manifestering del 4 - Handling!

I dag, i steg nr.4, skal vi tilbake til jorda igjen, og tilbake til handling!


Når vi snakker om manifestering snakker vi om hvordan du kan forme ditt liv til å bli akkurat det du ønsker det skal bli. Selvsagt er det i den sammenheng uviktig om du fikk den 500-lappen på konto, fra et tidligere eksempel i serien, men prosessen er nøyaktig den samme uansett om det er stort eller smått du ønsker å manifestere. Og i dag skal vi ta hele prosessen noen skritt videre.


Grunnen til at du i dag er en match til alt som skjer deg er fordi du lever på samme måte, og føler de
samme tingene, på nytt og på nytt. Og nettopp derfor er det så vanskelig for deg å komme ut av den loopen, og det er dette som er utgangspunkt i steg nr.4.


Vi er nødt til å fornye oss, og da holder det ikke å holde oss til steg nr.3 - visualisering, vi er nødt til å gjøre noe. Vi må hoppe i handling! Dette betyr at vi må utsette oss for ting vi er redd for, og vi må gjøre ting som skifter energien rundt deg slik at du kan forme det nye livet ditt!


Gjør noe hver eneste dag som du er litt redd for! Og dette er selvsagt relativt, og det er kjempe viktig at du tilpasser dette til deg. Noen av oss er der at det å gå ut av huset er skummelt, mens andre kan hoppe ut av fly uten å kjenne redsel. Kanskje du er redd for å snakke med folk, ta telefonen, være sosial, uansett hva.


Skriv en liste over ting du er redd for, men som du skulle ønske du turte å gjøre. Skriv den gjerne i rekkefølge fra minst skummelt og oppover.


Jeg synes dette steget er så ekstremt viktig fordi vi som spirituelle mennesker ofte kan være litt høyt oppe når det kommer til tanker og teknikker, og vi glemmer kanskje at vi må ha med hele oss på prosessen.


Når du fysisk forandrer livet ditt og hele tiden skyver på grensene dine i retning av ønskene dine så forandrer du livet ditt fortere og fortere. Med andre ord, du skaper og manifesterer drømmelivet!

Kommentarer