Har du møtt din tvillingsjel?

La oss snakke om tvillingsjeler - Hva er en tvillingsjel og hvordan vet du om du har møtt din!
I utgangspunktet er det ikke bare sånn, som er det man oftest hører om, at man møter sin tvillingsjel og føler med en gang at her hører jeg hjemme, det er heller ikke sånn at det nødvendigvis kun er en person, eller at det er det må være en fra  det motsatte kjønn som man ofte hører om.

Slik jeg oppfatter en tvillingsjel er ikke dette en helt annen sjel enn deg, hvor dere skal finne

hverandre og leve lykkelig alle deres dager. En tvillingsjel er et annet aspekt av din sjel, og det er dette som noen ganger kan gjøre at det kan oppleves smertefullt å være i nærheten av denne personen. Grunnen til dette er at vi som mennesker har både vår bevisste og underbevisste side, det vil si at det er en rekke aspekter ved oss som vi ikke er klar over, eller som vi til og med hater, og derfor har undertrykt ved oss. Og jo mer "våkne", eller utviklet, vi er jo færre underbevisste deler av oss finnes.

Hovedpoenget i et hvert liv er å bevege oss nærmere helhet, og det betyr at vi må gjennom en del opplevelser som tar oss i motsatt retning, rett og slett som erfaringer. Skal vi oppleve glede ville det vært umulig uten sorg, osv.

Videre er det sånn at om du møter noen som er et annet aspekt av din sjel er det ofte sansynlig at denne personen innehar de delene av deg som for deg er underbevisste. Dette er fordi hele poenget med at dere møtes er å hjelpe hverandre til helhet. Og det er ingen dans på roser. Så når du da møter en person som trigger deg vanvittig, kan det hende du har med en tvillingsjel å gjøre.

Det betyr at jo mer utviklet du er. og med det mener jeg at jo mer du er en person som ser

nytten av triggere, og som bruker de til å jobbe deg videre med deg selv, jo mindre smertefullt, og mer fantastisk og følelse av felleskap, vil du oppleve av ditt møte med din tvilling sjel. Er du derimot ikke helt der enda, men at du for eksempel sitter fast og ikke helt forstår at når mennesker trykker på knappene dine så er det en måte å dytte på dine underbevisste minner og traumer, så vil du oppleve dette møtet som mer smertefullt.

Så for å oppsummere: Om du møter på en person som har det med å trigge deg, samtidig som du føler at dere hører sammen, eller at denne personen har noen egenskaper som speiles av dine, og som jeg har nevnt kan det være egenskaper du akkurat nå ser på som negative. For dette kan bare bety at det er egenskaper som du har undertrykt hos deg selv, og derfor blir så trigga av at denne personen viser denne egenskapen så åpenlyst. Så skal du ikke se bort i fra at dette er en tvillingsjel. 


For mer om utfyllende informasjon om tvillingsjeler kan du se videoen nederst


Om du ønsker å prate med meg så kan du bestille time hos meg her: www.hjertesamtaler.no/gratis-samtale . Første samtale med meg er gratis, slik at vi skal bli kjent, og du kan bestemme deg for om dette er for deg eller ikke.


Du kan også sende meg en e-mail på: kristine@hjertesamtaler.no




Kommentarer