5 tips for å utvikle dine intuitive / synske evner

Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal gjøre for å utvikle evnene sine. Kanskje er du veldig frustrert fordi du føler du aldri blir bedre, eller aldri får noen kontakt. I denne teksten gir jeg deg 5 tips til hvor du kan begynne å lete for å finne ut av hva som blokkerer deg. Absolutt alle har evner, så spørsmålet er ikke om du har evner eller ikke, men heller hva er det som gjør at du ikke får kontakt med de akkurat nå!

1. Du har for mye tankestøy. Når vi skal kommunisere med andre dimensjoner foregår dette på en så
rolig måte at det ikke skal så mye tankestøy eller bekymringer til før denne kontakten blir blokkert. Ved å jobbe aktivt med verktøy på dette området vil du kunne oppleve at kontakten blir sterkere.

2. Du har forventninger. Det er selvsagt ikke så rart du har forventninger til hva du ønsker å oppleve i møte det det spirituelle eller åndelige. Problemet er bare at når du har en forventning om at noe konkret skal skje mister du objektiviteten din, og det er da du gjerne går glipp av tegn eller beskjeder.

3. Du er mer interessert i ritualer og spirituelle begreper enn å bare føle. Ofte kan vi bli litt fanget i ritualer eller mønstre som skal gjøre at vi blir mer tilstede og mer spirituelle. Dette blokkerer deg fordi du da blir mer opptatt av å gjøre ting riktig enn å følge følelsene.

4. Du opplever sterke og kaotiske følelser. På samme måte som tankestøy kan blokkere deg vil også voldsomme følelser gjøre det samme. Når vi skal være en kanal for kommunikasjon er det viktig å være en så klar kanal som mulig. Dersom du har mye voldsomme følelser i kroppen, eller opplever du lett blir trigget, kan det være lurt å jobbe med å møte og bearbeide disse følelsene først.

5. Du er mer opptatt av at du ikke får kontakt enn å bare motta! Dette er noe jeg veldig ofte ser. Mange er så opptatt av at de ikke er et menneske som har evner til å kommunisere. Dette gjør at du fokuserer mer på hva du ikke får til enn å være nysgjerrig på hva som faktisk er mulig! Det er ikke sant at synske evner er for noen få utvalgte. Synske evner er naturlige og menneskelige, det er bare at man må ha en klar kanal for å kunne bevisst motta beskjedene.

Se videoen som hører til denne teksten nederst:



Om du ønsker å prate med meg så kan du bestille time hos meg her: www.hjertesamtaler.no/gratis-samtale . Første samtale med meg er gratis, slik at vi skal bli kjent, og du kan bestemme deg for om dette er for deg eller ikke.


Du kan også sende meg en e-mail på: kristine@hjertesamtaler.no




Kommentarer