Halschakra!

I denne teksten har jeg lyst til å snakke om Halschakra, men aller først skal jeg snakke litt generelt om hva et chakra er dersom dette ikke er kjent for deg! Hvis du vil lære enda mer om hvordan du kan finne ut om du har blokkeringer her og lære hvordan du kan jobbe med dette energisenteret så kan du bestille time med meg her: www.hjertesamtaler.no

Hva er et chakra? 
Et chakra er et energisenter, og vi har 7 energisentre langs midtlinjen av kroppen vår, fra kronechakra og helt ned til rotchakra nederst i ryggraden. Disse energisentrene forteller noe om vår generelle
fysiske og psykiske tilstand. Alt er energi, og energi flyter fritt. Når vi har en blokkering i et chakra betyr dette at energien har stoppet opp, eller hopet seg opp. For mer om dette kan du se videoen nederst.

Dersom du selv opplever, eller du har hørt andre påpeke, at du har blokkering i et chakra betyr det at energien hos deg har stoppet helt eller delvis opp i dette området av kroppen. Hvilket chakra blokkeringen er i forteller noe om årsaken til denne blokkeringen, vanlige årsaker kan være følelser som aldri ble bearbeidet skikkelig og hendelser som for deg opplevdes som traumatiske.

Halschakra

Halschakra finner vi i halsen, og har fargen blå knyttet til seg. Hvis du tenker deg et spyd av energi som går fra halsgropen og rett gjennom ut på den andre siden kan du se for deg dette energisenteret.

Halschakra er knyttet til det å være vårt sanne og beste jeg, være den du er og hvordan du uttrykker den du er og hva du står får. Dersom du noen gang i livet har følt at deler av deg ikke var lov, enten fysisk eller psykisk, kan det tenkes at halschakra er noe du burde jobbe med. Helt typiske følelser og tanker knyttet til dette området av kroppen handler om det å føle at man ikke har noe å si. Kanskje har du sosial angst og du har en tilbakevennende følelse av å ikke bli sett og hørt. Du føler deg kanskje rett og slett usynlig!

Hvordan jobbe med halschakra?

Meditasjon og indre barn arbeid er to veldig effektive måter å jobbe med halschakra på. Ved siden av 
 dette, som jeg snakker om i videoen under, er lyd viktig. Alle chakraene i kroppen responderer til hver sin frekvens av lyd, men man opplever gjerne at halschakra gjør dette aller best.

Alt dette kan du lære mer om i Hjertemedlem.no, så ta en titt over der å meld deg inn dersom du føler at halschakra er noe du skulle ønske du både kunne mer om og du vil lære hvordan du kan jobbe med denne delen av kroppen din!

Ta en titt over på Hjertemedlemsiden for å lese mer om hva du får som medlem! 

Jeg snakket mer om halschakra i ukas livesending på Facebooksiden min, den kan du se her:



Kommentarer